Praktikanten har börjat!

Hanna Hellström.

Hanna Hellström.

Jag heter Hanna Hellström och är vårterminens praktikant på Wise Economy - My Period Is Awesome. Det ska bli en så spännande vårtermin, ser mycket fram emot projekten och allt jag kommer lära mig!

Min nuvarande utbildning heter Ledarskap för en hållbar värld, och går på Röda Korsets Folkhögskola. Sen tidigare har jag en kandidatexamen i Utvecklingsstudier. Jag kommer vara på Wise Economy en gång i veckan under hela vårterminen, och kommer främst ha hand om informationsprojektet som precis startat. Jag kommer även att hjälpa till med lite av allt, bland annat översättningen av hemsidan till svenska, skriva nyhetsuppdateringar och starta upp facebooksidan för Wise Economy.

När terminen närmar sig sitt slut kommer jag att sammanställa hur det har varit att vara praktikant på Wise Economy. Har ni frågor om mig, praktiken eller om Wise economy är ni välkomna att höra av er på hanna@wiseeconomy.se

//

My name is Hanna Hellström and I am this semester’s intern at Wise Economy - My Period Is Awesome. It is going to be super exciting to be here and help out with the projects, and  everything I am going to know after this semester!

I am now studying a course in Leadership for a sustainable world, held at the Red Cross Folkhögskola. In June I took my bachelor’s degree in Development Studies. I am going to be at Wise Economy once a week all semester, and my major task will be to manage one part of the newly started informational project. I am also going to help out with other things, like the translation of the website so that we also present Wise Economy in swedish, write news updates on the website and start ip the facebook page for Wise Economy.

When the term is getting to its end, I will post a summary here about my semester as an intern on Wise Economy. If you have any questions regarding me, the internship or Wise Economy you are welcome to contact me on hanna@wiseeconomy.se