Kickstarer-kampanj för “The Period Game”

Det fantastiska och helt nya The Period Game lär barn (och varför inte vuxna?) om menstruation på ett nytänkande och kreativt sätt. Brädspelet tar dig genom menscykeln och förklarar vad som händer i kroppen. Enligt skaparna är det svårt att spela spelet utan att använda ord som tampong eller mens, vilket kan göra det lättare att prata om mens i vardagen. Det passar ju perfekt med MPIA’s motto: att tvätta bort mensskammen en gång för alla!

Stöd deras kickstarter-kampanj innan 7e mars!

The awesome and new The Period Game teaches kids, (and why not adults?) about menstruation in a fun and original way. The board game takes you through the menstrual cykle and teaches you what is going on in your body. According to The Period Game, it is very difficult to play the game without saying words like tampon or period. They argue that this lowers the barrier for talking about menstruation and related subjects. This goes in perfect line with MPIA’s motto: to wash away the shame surrounding menstruation once and for all!

Support The Period Game on kickstarter before the 7th of March.

periodgame1.jpg
Pictures via Period Game.

Pictures via Period Game.