Wise Economy på SHE Congress i Azerbajdzjan

 
WiseEconomy-SHE-Congress-Azerbajdzjan.jpg

Idag, onsdagen den 6 mars, deltar Sandra Backlund från Wise Economy vid SHE Congress i Baku, Azerbajdzjan. SHE Congress är en internationell konferens om kvinnor och ledarskap. Syftet är att lyfta fram förebilder i form av framgångsrika entreprenörer och ledare från näringslivet, politiken och offentlig sektor.

Dagen invigdes av organisatören Tatyana Mikayilova, grundaren av organisationen 100 Business Women of Azerbaiijan och den som tog SHE Congress till Azerbajdzjan från Ukraina. Tatyana Mikayilova är en social entreprenör, lobbyist för innovativa utbildningsformer, föreläsare och eftertraktad mentor för andra initiativ för att främja kvinnors entreprenörskap och ledarskap.

Temat för dagen är “Embrace the change” och kommer att erbjuda många intressanta föreläsningar av kvinnor som är framgångsrika inom olika sfärer och som lever visionen om att omfamna förändring.

Sandra Backlund kommer att rapportera från konferensen i efterhand, men följ gärna dagen på www.facebook.com/100azerbaijanbusinesswomen och läs mer om föreläsarna på www.facebook.com/events/264287934467324.


Invigning av SHE Congress.

Invigning av SHE Congress.

Talarna samlade dagen innan konferensen.

Talarna samlade dagen innan konferensen.